Zombie Smasher

Zombie Smasher 1.1

Verpletter de zombie-hersenen met je vinger

VOOR

  • Erg vermakelijk
  • Leuke graphics
  • Veel levels
  • Vrij veel afwisseling

TEGEN

  • Pletten lukt niet altijd

Uitmuntend
8

Zombie Smasher is een hilarische gratis game voor je Android. Met je vinger stamp je zombies die op je scherm verschijnen plat.

Bovenin het scherm verschijnen zombies die de onderkant van het speelveld niet mogen bereiken. Je hebt namelijk 3 levens en per monster dat het scherm verlaat, verlies je er eentje. Ben je tijdens een level alle 3 de hartjes kwijt, dan moet je overnieuw beginnen. Zombie Smasher begint eenvoudig, maar neemt al snel in moeilijkheid toe. Zombiehonden rennen bijvoorbeeld een stuk sneller en in een onvoorspelbaar patroon. Zombiebaby's zetten het ook op het sprinten zodra je de hersenen van hun moeder plet.

Je hebt 3 soorten power-ups die je helpen tegen de aanvallen in Zombie Smasher. Deze heb je wel nodig want soms staat je scherm helemaal vol met deze ondoden. Er zijn overigens meer dan 60 levels, dus je bent wel een tijdje zoet met dit spel. Tijdens onze tests (versie 1.1 van Zombie Smasher) moesten we soms 2 tot 3 keer drukken alvorens we de zombie geplet hadden. We zien dit euvel graag opgelost in een latere uitgave.

Zombie Smasher is een lekker verslavend spel dat voor veel vertier zorgt. Ideaal voor een vrij ogenblikje of voor een hersenplet-sessie zonder einde. Wees gewaarschuwd, wanneer je Zombie Smasher speelt is de kans op een pijnlijke vinger vrijwel onvermijdelijk.

Zombie Smasher

Download

Zombie Smasher 1.1

Beoordelingen about Zombie Smasher